mandag den 21. januar 2008

del.icio.us - godt samarbejde

Der var 2 maskiner sat op til formålet - vi kunne ikke bruge vore egne SÅ vi var 4 der satte os sammen ved de to nye for at se, hvad det nu var for noget....

Det var en go' oplevelse. Vi inspirerede hinanden meget - vi spurgte, prøvede og sludrede om mulighederne. Heidi var med. Hun havde ikke lavet opgaven, så det var faktisk sjovt at se hvordan hun prøvede sig frem - når vi andre var gået lidt i stå. Det lærte vi også af!

Sjovt at tildele "de rigtige" emneord og sjovt at se hvordan vi hver især tog vore hobbies frem som hjemmesiden vi ville tagge;-) Vi talter om vigtigheden i at "tænke sig godt om" Dansk Ornitologisk Forening, Sjørslev Idrætsforening. Man tagger jo kun ét ord, så det er med at at få alle med osv osv.

Jeg kan se fidusen ved del.icio.us.
Fint at kunne sætte sig overalt og have sine "bogmærker" med overalt. - MEN fidusen går lidt fløjten på biblioteket hvor det ellers ville være en stor fordel (udlånet, kontorer, ovenpå/nedenunder osv) og endnu mere hos os i Kjellerup, der jo i princippet ikke skulle have hver vores faste kontorplads og egen faste pc.

Ingen kommentarer: